Puhoksen valot -tapahtuma jälleen marraskuussa, myyjä- ja esiintyjähaku käynnissä

Elämyksellinen Puhoksen valot - tapahtuma järjestetään Kiteellä, Vanhassa Puhoksessa lauantaina 19.11.2022. Tapahtuma järjestettiin ensimmäisen kerran vuonna 2021, jolloin tapahtumassa vieraili 2000 kävijää.

Tapahtuman myyjä- ja esiintyjähaku on nyt käynnissä, ja haussa on monipuolinen kattaus erilaisia esityksiä ja myyntituotteita.
 
- Tämän vuoden teemoja tapahtumassa ovat kulttuuri-, taide- ja ruokaelämykset keskieurooppalainen joulutori -hengessä. Tapahtuma järjestetään Vanhan Puhoksen upeassa miljöössä, mihin tunnelmallinen fiilis saadaan varmasti rakennettua valoilla ja laadukkailla palveluilla, kuvailee suunnitelmia Puhoksen kehittämisyhdistyksen Tiia-Riina Lintumäki-Karhapää.
 
Puhoksen valot -tapahtuma on erinomainen tilaisuus erilaisille harrastusryhmille tuoda omaa osaamistaan ja toimintaa esille. Esitykset voivat olla esimerkiksi teatteria, tanssia, kuorolaulua, runoutta ja musiikkia. 
 
- Haluamme positiivisella tavalla haastaa toimijoita miettimään esityksen niin, että se sopii Puhoksen valot -tapahtuman henkeen. Toivomme, että hakijat yllättävät meidät ideoillaan, miten valo esityksessä näkyy. Haluamme esityksillä visuaalisuutta ja elämyksellisyyttä katsojille, kertoo Kaisu Leinonen kehittämisyhdistyksestä.
 
Myyjähaulla halutaan löytää tapahtumaan yrittäjiä, yhdistyksiä, kylätoimikuntia tai vaikka koululuokkia myymään herkkuja, käsitöitä ja muita erilaisia tuotteita.
 
- Myyntipaikkoja sijoitetaan ulko- ja sisätiloihin, ja toivomme elämyksellisyyden näkyvän myös myyntipisteiden somistuksessa. Näin tapahtumaan muodostuu mukava ja näyttävä kokonaisuus, kertoo Kaisu Leinonen
 
Haku on päättynyt. (päivitetty 8.10.2022)
 
Tapahtuman järjestää Puhoksen kehittämisyhdistys ry yhdessä eri toimijoiden kanssa.